volejbalový klub jihostroj české budějovice
Aktuální zpráva 16. 6. 2013

Jihostroj půjde do další sezony s pokorou

Na konci tohoto pracovního týdne se v restauraci Eden ve Sportovní hale konalo již tradiční setkání vedení klubu VK Jihostroj České Budějovice s jeho sponzory a podporovateli.

Po úvodním slovu proneseném prezidentem klubu Janem Divišem byl dán prostor pro diskusi, která byla velice otevřená a doufejme ku prospěchu a rozvoji volejbalového klubu.

Tou nejzásadnější informací je složení kádru na příští ročník. Jeho skladba jasně ukazuje cestu, kterou se chce klub ubírat. Bude jednoznačně sázet na mladší hráče.

„Cílem je, aby se tento tým a tito hráči dostali na svůj vrchol během dvou až tří let. V tu dobu by už snad mohla stát nová volejbalová hala a mančaft by se v ní měl představit v top formě,“ uvedl prezident klubu Jan Diviš.

V průběhu diskuze z pléna vylétl poměrně zásadní dotaz, kdo je držitelem licence k volejbalové extralize, který jistě reflektuje na aktuální situaci v HC Mountfield.

Veřejnost může být v tomto ohledu klidná. Držitelem licence k nejvyšší tuzemské volejbalové soutěži je občanské sdružení, které je tvořeno všemi členy VK Jihostroj staršími osmnácti let. Není tedy v rukou jednoho člověka, či generálního partnera.

V závěru setkání prezident klubu poděkoval dvěma složkám, které prošly v loňském roce několika změnami. „Velký dík jistě zasluhuje šéftrenér mládeže Vojtěch Zach, který dovedl jednotlivé mládežnické složky k několika úspěchům. Věřím, že pod jeho metodickým vedením se brzy dočkáme dalších odchovanců v kádru A týmu,“ řekl Diviš.

„Dalším významným posunem prošla oblast marketingu klubu, který zaštiťovala marketingová agentura TRIMA CB a posouvá nás dál i v tomto odvětví. A já doufám, že naše spolupráce bude pokračovat,“ uzavřel ´děkovačku´ Jan Diviš.

A rozvoj marketingové oblasti potvrdil i zástupce agentury Libor Matoušek mladší. „Něco se nám povedlo, něco ne. Tak to bývá. Já můžu fanoušky ujistit, že již nyní pracujeme na návrhu vstupného na příští rok a doufám, že jím fanoušky potěšíme. Dále se chceme zaměřit na tvorbu bonusového programu, rozvíjet vloni zavedené prvky, jakým byl například dětský koutek, a prohloubit spolupráci s fanklubem VK Jihostroj. Ten oficiálně vznikl v loňském roce a jsem za to moc rád.“

Klub

tabulka UNIQA EXTRALIGY

# TÝM Z BODY
1. Lvi Praha 24 65
2. Kladno 24 56
3. Liberec 24 53
4. Jihostroj 24 52
5. Karlovarsko 24 50
6. Příbram 24 35
7. Odolena Voda 24 31
8. Brno 24 27
9. Beskydy 24 25
10. Benátky n. J. 24 21
11. Zlín 24 20
12. Ostrava 24 17
13. Ústí nad Labem 24 16
kompletní tabulka

Další články

Shrnutí zápasu 25. 4. 2024

Jihostroj v pětisetové bitvě přetlačil Lvy a slaví po pěti letech mistrovský titul!

Fotogalerie 24. 4. 2024

FOTO: Vypjatá třetí finálová bitva v Praze