volejbalový klub jihostroj české budějovice
Podcast 11. 9. 2023

#1 Jihostroj podcast: Petr Michálek

Před blížící se sezonou Jihostroj představuje fanouškům novinku, kterou je spuštění vlastního podcastu. Formou rozhovorů bude přinášet příběhy a názory současných hráčů, legend z let minulých, osobností z vedení klubu a dalších lidí, kteří pro Jihostroj dýchají.

„Jihostroj je už silnou sportovní značkou a cítíme potřebu se stále posouvat v oblasti komunikace. Během minulé sezony bylo vidět, jak je komunita fanoušků kolem našeho klubu silná a jak obliba volejbalu roste, a to nejen u nás v Českých Budějovicích, ale i v celé republice. Prostřednictvím podcastu chceme osobnosti Jihostroje ještě více přiblížit fanouškům,“ říká manažer marketing a moderátor podcastu Matěj Mayer.

Klub chce dát v podcastu také prostor partnerům, každý díl bude mít svého partnera. „Je to další příležitost, jak zviditelnit naše podporovatele, kteří jsou s námi spjatí mnoho let. Na začátku každého dílu host vylosuje jednoho z fanoušků, který získá cenu od partnera,“ vysvětluje Mayer. Nový díl mohou fanoušci čekat zhruba jednou měsíčně, frekvence epizod však nebude pevně stanovená. Na sociálních sítích budou mít fanoušci možnost s předstihem pokládat dotazy, které poté zazní v podcastu.

Hostem prvního dílu Jihostroj podcastu je Petr Michálek, který v klubu začne už svou šestnáctou sezonu. Přestože v Jihostroji už leccos zažil, sezona 2023/24 pro něj bude výjimečná v mnoha ohledech. Po patnácti letech přechází z postu smečaře na libero, a navíc zůstal sám v pozici matadora a pamětníka zlatých úspěchů Jihostroje v kolektivu plném nových zahraničních hráčů.

„Petr je velký vtipálek a rozhovory na seriózní notu jsou s ním vzácné. Proto jsme chtěli, aby právě on byl hostem prvního dílu, a odhalil nám i svou vážnou tvář. V rozhovoru navíc prozradí novinku, kterou jsme ještě nikde nezveřejňovali – jméno nového kapitána týmu pro sezonu 2023/24,“ láká na první epizodu Jihostroj podcastu Matěj Mayer.

Povídání s Petrem Michálkem najdete také na Spotify, Apple Podcasts a brzy i na dalších podcastových platformách.

Klub

tabulka UNIQA EXTRALIGY

# TÝM Z BODY
1. Lvi Praha 24 65
2. Kladno 24 56
3. Liberec 24 53
4. Jihostroj 24 52
5. Karlovarsko 24 50
6. Příbram 24 35
7. Odolena Voda 24 31
8. Brno 24 27
9. Beskydy 24 25
10. Benátky n. J. 24 21
11. Zlín 24 20
12. Ostrava 24 17
13. Ústí nad Labem 24 16
kompletní tabulka

Další články

Shrnutí zápasu 25. 4. 2024

Jihostroj v pětisetové bitvě přetlačil Lvy a slaví po pěti letech mistrovský titul!

Fotogalerie 24. 4. 2024

FOTO: Vypjatá třetí finálová bitva v Praze