volejbalový klub jihostroj české budějovice
Aktuální zpráva 18. 9. 2023

Jihostroji budou i v nové sezoně pomáhat doplňky od Zinzino

Úspěšná spolupráce se společností Zinzino, která začala během uplynulého ročníku, bude pokračovat i v sezoně 2023/24. Doplňky stravy švédské značky pomohou hráčům předcházet nežádoucím zánětům a podpoří jejich imunitu.

Už nyní před začátkem sezony absolvoval tým Jihostroje krevní testy, které odhalí stav organismu jednotlivých hráčů a jaké důležité látky jejich tělu chybí. „Suplementace má u profesionálních sportovců náběh až pět měsíců, proto musíme kluky připravovat už teď. Chceme, aby byli na vrchol sezony v co nejlepší kondici,“ říká legenda českobudějovického klubu Radek Mach, Nezávislý partner společnosti Zinzino, který se v této oblasti bude o hráče VK Jihostroje starat.

Zinzino nabízí unikátní produkty, které díky svému složení ovlivňují správnou funkci buněk v lidském těle, a tím i zdraví člověka jako takové. Jihostroji se osvědčily už v uplynulé sezoně. „Naše spolupráce začala v lednu, podruhé jsme pak kluky testovali během play-off, kdy už nějakou dobu naše doplňky užívali. Výsledky testů při druhém odběru byly diametrálně odlišné. Produkty fungovaly, jak měly,“ přikyvuje Radek Mach.

Podle něj bude progres u hráčů v nadcházejícím ročníku ještě znatelnější. „Začali jsme včas, dříve tak nastartujeme imunitní systém a počítám, že po Novém roce by se všichni měli dostat na hodnoty, které mají mít. Doplňky hráčům pomohou, aby jejich imunita byla silnější a tělo bylo odolnější vůči nežádoucím zánětlivým procesům. Na úvodní přednášce jsem všem zdůraznil, ať to berou už teď jako přípravu na play-off,“ vysvětluje Mach, který odehrál v dresu Jihostroje neuvěřitelných devatenáct sezon.

Produkty si pochvalují samotní hráči Jihostroje. „Třeba Michal Kriško zaznamenal loni nejlepší zlepšení v naměřených hodnotách a rozhodl se s námi spolupracovat nadále, i přestože už v klubu působit nebude. Přes léto s námi individuálně spolupracovali také Oliver Sedláček, Petr Michálek nebo Michael Kovařík,“ uzavírá Radek Mach.

Produkty Zinzino jsou vhodné pro každého. Pokud máte zájem o kvalitní přírodní produkty bez chemie, vybrat si můžete sami na www.zinzino.com nebo kontaktujte přímo Radka Macha na rejdy.mach@seznam.cz či tel. 776 707 613.

Více informací na webu Zinzino.com

Klub

tabulka UNIQA EXTRALIGY

# TÝM Z BODY
1. Benátky n. J. 0
2. Beskydy 0
3. Brno 0
4. Jihostroj 0
5. Karlovarsko 0
6. Kladno 0
7. Liberec 0
8. Lvi Praha 0
9. Odolena Voda 0
10. Ostrava 0
11. Příbram 0
12. Ústí nad Labem 0
13. Zlín 0
kompletní tabulka

Další články

Aktuální zpráva 26. 7. 2024

Nabídka stáže v marketingovém oddělení

Aktuální zpráva 22. 7. 2024

Rozpis zápasů extraligy: Doma poprvé 28. září