volejbalový klub jihostroj české budějovice
Aktuální zpráva 3. 9. 2024

Hráči Jihostroje přivítali nový školní rok na ZŠ Oskara Nedbala

Zpátky do lavic: Volejbalisté Jihostroje opět navštívili ZŠ Oskara Nedbala a přinesli dětem úsměvy a inspiraci.

Na Základní škole Oskara Nedbala se první školní den 2. září konala již tradiční návštěva volejbalistů, která přinesla školnímu dni příjemné oživení. Čtveřice hráčů – Matěj Emmer, Petr Michálek, Josef Leština a Michael Kovařík – se setkala se žáky a přinesla do jejich lavic energii a pozitivní náladu.

Hráči navštívili několik tříd, od čtvrté až po sedmou, a měli příležitost si s dětmi popovídat. Děti byly po prázdninách plné elánu a viditelně se těšily zpátky do školy, sdělil Matěj Emmer. Během setkání děti hráčům kladly otázky týkající se nejen volejbalu, ale i života profesionálního sportovce. Největší zájem vyvolaly dotazy na volejbalové kluby, tréninky a na to, kdo jsou jejich nejtěžší soupeři. Někteří žáci také chtěli vědět, na které zápasy se hráči nejvíce těší.

Matěj Emmer s úsměvem dodal: Svůj první školní den si už moc nepamatuji, ale vím, že jsem tehdy hodně plakal, čímž pobavil děti i své spoluhráče.

Návštěvu tradičně zorganizoval Tomáš Skolka, který přivítal volejbalisty a zajistil, aby proběhla v přátelské atmosféře. Hráči popřáli žákům úspěšný školní rok a povzbudili je, aby se nebáli mít velké sny a pracovali na dosažení svých cílů. „Tato každoroční setkání ukazují, jak mohou sportovci inspirovat děti nejen k zájmu o sport, ale i k úsilí ve školních povinnostech,“ pochvaloval si Skolka.

Autor: Nicole Hálová

Fotogalerie

Klub

tabulka UNIQA EXTRALIGY

# TÝM Z BODY
1. Benátky n. J. 0
2. Beskydy 0
3. Brno 0
4. Jihostroj 0
5. Karlovarsko 0
6. Kladno 0
7. Liberec 0
8. Lvi Praha 0
9. Odolena Voda 0
10. Ostrava 0
11. Příbram 0
12. Ústí nad Labem 0
13. Zlín 0
kompletní tabulka

Další články

Mládež 13. 9. 2024

Brichta má bronz z ME a těší se na velkou šanci v A-týmu

Mládež 10. 9. 2024

Klub uspořádal soustředění pro trenéry mládeže